OPETUKSESTA

Aloittelijalle on tärkeintä saada oikea ote, siis käsien asento ja tekniikka, jolla kädet liikkuvat. Jääkiekossa tehdään eri liikkeitä kuin kitaransoitossa. tuttujen melodioiden avulla saadaan teoria tutuksi ja opiskelu on kiinnostavaa = hauskaa.

Yksilöopetus varmistaa sen, että virheet saadaan korjattua heti. Täten myös oppilaan innostus säilyy. Annamme luonnollisesti apua myös laitteiden hankinnassa, virityksessä
ja huollossa. Aikuistunnit ovat myös suosittuja.

Ensimmäisellä tunnilla ei oma soitin ole välttämätön, sillä olemme varanneet jokaiseen käteen sopivankokoisia soittimia, joilla saadaan ekat sävälet maailmaan. Ns, kokeilukitara voi olla joko nylon-, teräskielinen tai sähkökitara.

aloitusikä on yleensä 7-10 vuoden välillä. Voi toki aloittaa nuorempanakin, eikä toisaalta ikä ole myöhemminkään esteenä kitaransoiton aloittamiselle. Opettajamme eivät unohda myöskään persoonaa tai keskittymis- ja oppimiskykyä.
Näissä rajoissa on helppo lähteä musisoimaan.

Koulussamme olemme unohtaneet "läksyt" ja "kotitehtävät". Puhumme mielummin harjoituksista ja harjoittelusta. Niiden
taso on riittävän monipuolinen ja inostava, mutta ei liian
vaativa jotta innostus ja harjoittelun mielekkyys säilyvät
myös kotona harjoiteltaessa.

Myös akustisen kitaran(ammattikielellä höyrykitaran)
opiskelijakaarti on pysynyt tukevasti lähellä 50%:ia ja opiskelijakaartin pienimmät, n. 5-7v. valitsevat yhä akustisen kitaran ensisoittimeksi osittain alhaisen hintansa vuoksikin.

Kaikille soitinkoulun oppilaille tarjoamme heti ensiksi tunnilla sopivan kokoisen kitaran kotiin harjoitussoittimeksi, mikäli sellainen ei ole jo hankittuna.

Koulussamme toimivat kitaramaikat:
Timo Käsmä, Peik Paakkanen, Janne Räsänen
Teemu Paaso, Jari Satta

Tervetuloa kouluumme kaikki kitaravirtuoosit

ILMOITTAUDU JA KOKEILE ENSIMMÄINEN TUNTI ILMAISEKSI!!